brain.exe has stopped working

11.10.2018 kl. 11:00
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Märta

En växt som är rätt så tråkig största delen av året är novemberkaktusen (sorry, not sorry!). Men sen när det på senhösten börjar dyka upp knoppar som slår ut i november-december har väntan helt klart varit värd ändå!

Det exemplar som jag har här hemma flyttade in för tre år sen. Förra året fick den hela två blommor (!!), men i sommar hade jag fixat en ny plats i ett sydostfönster och det verkar ha gjort susen! Fast nästa vår får nog Märta flytta till en större kruka.

06.12.2018 kl. 22:04

Svanar

Metviken, 8.11.2018

08.11.2018 kl. 16:18

CAOS - bäst på Netflix just nu!

Förra veckan släpptes Chilling adventures of Sabrina på Netflix, och jag är fullkomligt såld! Serien handlar om halvhäxan Sabrina Spellman som på sin 16-årsdag tvingas välja mellan hennes klan (vilket skulle innebära att lova bort sin själ till The Dark Lord) och vännerna i människovärlden.

Jag har ett svagt minne av att ha läst böcker om Tonårshäxan Sabrina i lågstadiet, (men tyckte nog slutligen mer om spin-off-böckerna om hennes talande katt Salem Saberhagen haha)! Sabrina själv har sedan hennes första seriestrip på 1960-talet över åren figurerat i olika tolkningar i serietidningar, romaner och tv-serier.

Den nya Netflix-versionen är spännande, skrämmande och väcker tankar samtidigt som den innehåller element av humor. Soundtracket består av en härlig blandning av olika musikstilar, okända låtar och sådana man känner igen. Sabrina ifrågasätter The Dark Lords makt, häxklanens gammalmodiga traditioner och står upp emot skolans mobbare och sedan är ju hennes klädstil to die for.

10/10!

Se trailern här.

04.11.2018 kl. 09:36

Fancy julstjärna, vanlig julstjärna

Små, rosa höststjärnor har börjat hitta in till blomsteraffärerna. Lagombackan-Sandra har skrivit ett inlägg om dem. Personligen är jag för lat med vattningen av växterna här hemma så de skulle antagligen inte trivas hos mig - men fina att rita är de allt!

Finns också på min instagram.

24.10.2018 kl. 10:39