Höstlistan

29.08.2018 kl. 20:30

Oktober 2017


Vad är dina mål i höst?

Hur omöjligt det än må kännas - arbeta på mina social skills. Sluta bita på naglarna. Och hålla lägenheten mer städad.
 

Vad ser du mest fram emot?

Sommaren flög så fort förbi att jag inte hann pyssla ihop någon huvudkrans, men nu i höst ska jag göra en ordentlig en till dörren ♥

 

Augusti 2018

 

Känner du dig klar med sommaren?

Ja, absolut - älskar hösten! , och så blir jag barnsligt glad av alla höstfärger och luften och allt!
 

Vad var bäst och sämst?

Värmen! Fast den får nog mer minuspoäng än pluspoäng, vill gärna vara i solid form.

 

September 2017
 

Hur såg din höst ut för ett år sedan?

Hösten 2017 klippte jag håret kort, var på resa till Kroatien och började med körsång igen efter att jag haft några års paus. Stressade över de sista examenstillfällena och längtade efter att få papprena i handen. 

 

Hur såg din höst ut för fem år sedan?

För fem år sedan gick jag i tvåan i gymnasiet, skaffade hål i öronen och upplevde vardagsäventyr med mina bästa vänner. Startade en ny blogg och började spela League of Legends. 

 

 

Oktober 2013
 

Vad för kultur har du tänkt konsumera i höst?

Konst, både njuta av och skapa ♥

 

Vad blir ditt mest använda plagg i höst?

Min vita stickade tröja. Passar till allt!

 

Augusti 2016

 

Ratatas höstlista hittar ni här!

Sylt eller mandelmassa?

04.03.2019 kl. 13:03

Menstrual jokes are not funny. Period.

17.02.2019 kl. 19:23

My cat said i can't go

En del av en kort serie jag ritade häromdagen. Cats > parties

30.01.2019 kl. 15:21

Kjolen

Jag älskar loppis! För några veckor sedan fyndade jag en symaskin som saknade fotpedal för bara 30 euro! (Det som avgjorde köpet var att den har en blomsteräng som dekoration haha!) Från symaskinsaffären köpte jag en ny pedal och BAM - en fungerade symaskin för inte ens hälften av nypriset!

Mitt första projekt fick bli en chiffongkjol! Jag utgick ifrån den här tutorialen på youtube, och efter några timmar av svordomar och svett var den äntligen klar. Att tyget jag använde hade ett upprepande mönster och svaga ränder hjälpte mig att navigera något så när men nästa grej jag syr får nog helt klart bli i ett enklare tyg!

 

28.01.2019 kl. 14:21