Höstlistan

29.08.2018 kl. 20:30

Oktober 2017


Vad är dina mål i höst?

Hur omöjligt det än må kännas - arbeta på mina social skills. Sluta bita på naglarna. Och hålla lägenheten mer städad.
 

Vad ser du mest fram emot?

Sommaren flög så fort förbi att jag inte hann pyssla ihop någon huvudkrans, men nu i höst ska jag göra en ordentlig en till dörren ♥

 

Augusti 2018

 

Känner du dig klar med sommaren?

Ja, absolut - älskar hösten! , och så blir jag barnsligt glad av alla höstfärger och luften och allt!
 

Vad var bäst och sämst?

Värmen! Fast den får nog mer minuspoäng än pluspoäng, vill gärna vara i solid form.

 

September 2017
 

Hur såg din höst ut för ett år sedan?

Hösten 2017 klippte jag håret kort, var på resa till Kroatien och började med körsång igen efter att jag haft några års paus. Stressade över de sista examenstillfällena och längtade efter att få papprena i handen. 

 

Hur såg din höst ut för fem år sedan?

För fem år sedan gick jag i tvåan i gymnasiet, skaffade hål i öronen och upplevde vardagsäventyr med mina bästa vänner. Startade en ny blogg och började spela League of Legends. 

 

 

Oktober 2013
 

Vad för kultur har du tänkt konsumera i höst?

Konst, både njuta av och skapa ♥

 

Vad blir ditt mest använda plagg i höst?

Min vita stickade tröja. Passar till allt!

 

Augusti 2016

 

Ratatas höstlista hittar ni här!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Tulpanens dag

Finns också på min instagram.

Dagen till ära ritade jag av en bukett jag hade här hemma förra våren. Tulpan måste nog vara min favoritblomma ändå - jag älskar hur de växer och slingrar sig, och nästan lever i vasen, och sen finns det så mycket färger och sorter att välja på! För två år sedan tipsade jag bland annat om hur man ger höjd till en för låg blomvas, och jag passar på att kopiera hit lite uppdaterade skötselråd för den ultimata tulpanbuketten:

 

För att tulpanerna ska hålla längre:
♢ Välj tulpaner som ännu är lite knoppiga.
♢ Slå in buketten i lite papper innan du beger dig hemåt för att skydda blommorna mot kyla.
♢ Skär raka snittytor på stjälkarna innan du sätter dem i vas och varje gång du byter vatten, klipp inte med sax utan använd kniv för att snitta!
♢ Vattnet i vasen ska vara svalt och vattenytan endast några cm från bottnen. Tulpaner dricker mycket, så du kommer antagligen att behöva byta och fylla på vatten rätt så ofta.

GLHF!

15.01.2019 kl. 22:25

Söt-Nova

07.01.2019 kl. 16:18

Nyårslöfte #1

◘ Drömma mer, rita mer och utveckla min konst!

Jag älskar att bli inspirerad av min vardag och omgivning, och kunna skapa utgående från den. Nästa steg är att satsa på detaljer, och istället för att vilja bli klar så fort som möjligt låta allt ta sin tid. Andas!

04.01.2019 kl. 23:39

2018 del 3

I september började pedavocesövningarna igen, och samtidigt min första termin som informationssekreterare. Planterade ut höstväxter, men lyckades inte ta hand om höstastrarna, vad är deras deal egentligen?! Cyklade en kväll efter jobbet till stranden för att fånga den vackra himlen på bild. Stickade för andra gången i mitt liv ett par sockor.

 

 

Oktober. Gjorde inktober i exakt en dag. Hälsade på Sandra och Ålga i Vanda.

 

En dag i november träffade jag en svanfamilj och deras vänner vid metviken. Pedavoces hade 3 adventskonserter.

 

I december blommade novemberkaktusen i alla färger! Jag fick jag körens treterminersmärke, var med och sjöng på luciamorgonen och och på ÅA100s jubileumsfest i Vasa! Bakade pepparkakor och dansade ringlekar på Carpellas Juljippo! Julen och nyåret firades med familjen.

 

Läs del 1 här

Läs del 2 här

01.01.2019 kl. 11:18