Höstlistan

29.08.2018 kl. 20:30

Oktober 2017


Vad är dina mål i höst?

Hur omöjligt det än må kännas - arbeta på mina social skills. Sluta bita på naglarna. Och hålla lägenheten mer städad.
 

Vad ser du mest fram emot?

Sommaren flög så fort förbi att jag inte hann pyssla ihop någon huvudkrans, men nu i höst ska jag göra en ordentlig en till dörren ♥

 

Augusti 2018

 

Känner du dig klar med sommaren?

Ja, absolut - älskar hösten! , och så blir jag barnsligt glad av alla höstfärger och luften och allt!
 

Vad var bäst och sämst?

Värmen! Fast den får nog mer minuspoäng än pluspoäng, vill gärna vara i solid form.

 

September 2017
 

Hur såg din höst ut för ett år sedan?

Hösten 2017 klippte jag håret kort, var på resa till Kroatien och började med körsång igen efter att jag haft några års paus. Stressade över de sista examenstillfällena och längtade efter att få papprena i handen. 

 

Hur såg din höst ut för fem år sedan?

För fem år sedan gick jag i tvåan i gymnasiet, skaffade hål i öronen och upplevde vardagsäventyr med mina bästa vänner. Startade en ny blogg och började spela League of Legends. 

 

 

Oktober 2013
 

Vad för kultur har du tänkt konsumera i höst?

Konst, både njuta av och skapa ♥

 

Vad blir ditt mest använda plagg i höst?

Min vita stickade tröja. Passar till allt!

 

Augusti 2016

 

Ratatas höstlista hittar ni här!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Svanar

Metviken, 8.11.2018

08.11.2018 kl. 16:18

CAOS - bäst på Netflix just nu!

Förra veckan släpptes Chilling adventures of Sabrina på Netflix, och jag är fullkomligt såld! Serien handlar om halvhäxan Sabrina Spellman som på sin 16-årsdag tvingas välja mellan hennes klan (vilket skulle innebära att lova bort sin själ till The Dark Lord) och vännerna i människovärlden.

Jag har ett svagt minne av att ha läst böcker om Tonårshäxan Sabrina i lågstadiet, (men tyckte nog slutligen mer om spin-off-böckerna om hennes talande katt Salem Saberhagen haha)! Sabrina själv har sedan hennes första seriestrip på 1960-talet över åren figurerat i olika tolkningar i serietidningar, romaner och tv-serier.

Den nya Netflix-versionen är spännande, skrämmande och väcker tankar samtidigt som den innehåller element av humor. Soundtracket består av en härlig blandning av olika musikstilar, okända låtar och sådana man känner igen. Sabrina ifrågasätter The Dark Lords makt, häxklanens gammalmodiga traditioner och står upp emot skolans mobbare och sedan är ju hennes klädstil to die for.

10/10!

Se trailern här.

04.11.2018 kl. 09:36

Fancy julstjärna, vanlig julstjärna

Små, rosa höststjärnor har börjat hitta in till blomsteraffärerna. Lagombackan-Sandra har skrivit ett inlägg om dem. Personligen är jag för lat med vattningen av växterna här hemma så de skulle antagligen inte trivas hos mig - men fina att rita är de allt!

Finns också på min instagram.

24.10.2018 kl. 10:39

Liten och söt

Helianthus annuus 'Stella'

I våras påtade jag ned frön i en kruka mest som en meme (halva sommaren visste jag inte ens vilken typ av solros jag sått). Nu lyser de ikapp med Ölandstoken och gula löven på marken. 

15.10.2018 kl. 11:06