Island 2014

10.07.2018 kl. 18:07

Facebook påminde mig idag om att det är exakt 4 år (!) sedan jag besökte Island, det känns som så länge sen! Jag gick igenom foton jag tagit från resan, och är så glad över att mamma hade tagit foto av diverse skyltar från sevärdheterna - annars skulle jag inte ha någon aning om var bilderna är tagna. #lifelessons

Mosfellsbær

Þingvellir nationalpark

Geysir

Gullfoss

Blue Lagoon

Reykjavík

Hjálparfoss 

Landmannalaugar

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

Svanar

Metviken, 8.11.2018

08.11.2018 kl. 16:18

CAOS - bäst på Netflix just nu!

Förra veckan släpptes Chilling adventures of Sabrina på Netflix, och jag är fullkomligt såld! Serien handlar om halvhäxan Sabrina Spellman som på sin 16-årsdag tvingas välja mellan hennes klan (vilket skulle innebära att lova bort sin själ till The Dark Lord) och vännerna i människovärlden.

Jag har ett svagt minne av att ha läst böcker om Tonårshäxan Sabrina i lågstadiet, (men tyckte nog slutligen mer om spin-off-böckerna om hennes talande katt Salem Saberhagen haha)! Sabrina själv har sedan hennes första seriestrip på 1960-talet över åren figurerat i olika tolkningar i serietidningar, romaner och tv-serier.

Den nya Netflix-versionen är spännande, skrämmande och väcker tankar samtidigt som den innehåller element av humor. Soundtracket består av en härlig blandning av olika musikstilar, okända låtar och sådana man känner igen. Sabrina ifrågasätter The Dark Lords makt, häxklanens gammalmodiga traditioner och står upp emot skolans mobbare och sedan är ju hennes klädstil to die for.

10/10!

Se trailern här.

04.11.2018 kl. 09:36

Fancy julstjärna, vanlig julstjärna

Små, rosa höststjärnor har börjat hitta in till blomsteraffärerna. Lagombackan-Sandra har skrivit ett inlägg om dem. Personligen är jag för lat med vattningen av växterna här hemma så de skulle antagligen inte trivas hos mig - men fina att rita är de allt!

Finns också på min instagram.

24.10.2018 kl. 10:39

Liten och söt

Helianthus annuus 'Stella'

I våras påtade jag ned frön i en kruka mest som en meme (halva sommaren visste jag inte ens vilken typ av solros jag sått). Nu lyser de ikapp med Ölandstoken och gula löven på marken. 

15.10.2018 kl. 11:06