Instagram   Bloglovin

Colour splash

Publicerad 12.08.2017 kl. 21:28

Just det - jag klippte ju håret för lite en vecka sedan och oj vilken förändring det blev! Ungefär 20 cm försvann och kvar blev en kort pixie cut.

Mitt semilånga hår har länge varit en så stor del av min identitet att det fan var på tiden att jag steg ut ur min comfort zone (och ja, det var onekligen ovant att se sig själv i spegeln de första dagarna, jag skulle ljuga om jag sade att jag aldrig ångrade mig). Men nu är håret och jag mer eller mindre bff igen och jag skulle knappt känna igen mig på gamla foton. Det här är jag nu.

Nu känner jag mig mer fri utan en massa hårtestar som klibbar i ansiktet och vägrar att hållas i en hästsvans. 

Nu behöver jag inte tillbringa en timme eller två på att förtvivlat få håret att torka efter duschen. 

Nu kan jag inte gömma mitt ansikte bakom en lugg.

 

Och kanske det är själaträning i sig.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
du passar så otroligt bra!!!
Kajsa13.08.17 kl. 22:46


Linnea, 21 år
Bor i en tvåa i Vasa med pojkvännen och katten Nova. Spelar League of Legends hellre än bra och svär mer än vad jag vågar erkänna. Älskar plättar men hatar banan. Och så gillar jag att fotografera och att rita. 

Jag bloggar om mina vardagsäventyr och annat jag tycker att är spännande!

Senaste bilderna från min instagram