Keep calm, I'm a gardener

Så kom plötsligt den dagen då jag kan kalla mig en trädgårdsmästare, det skulle jag inte ha trott för fem år sedan då jag randomly under ett sportlov kom på idén att studera inom trädgårdsbranchen efter gymnasiet.

Det har inte alltid varit en rak väg (vissa gånger raka motsatsen - I’m looking at you företagsplanering), men jag känner verkligen att jag har vuxit som person (no pun intended) och är så himla stolt över mig själv. Ett stort tack till alla praktikplatser, handledare och växtfolk som jag har mött!

(Bonusbild på min glada kaktus for likes).

01.03.2018 kl. 13:31

jesus christ

jag: ok så nu har jag försökt söka info om den här grejen hur länge som helst w/o luck kan nån snälla hjäl-

ppl: -har du provat att googla! :)

jag: :)

08.09.2017 kl. 10:38

Jag hade i alla fall min outfit on point.

Igår såg jag ut så här - långkjol, långtröja och höstorange t-skjorta. Andades i skolans omklädningsrum strax innan jag skulle ha examensprov i egenföretagsamhet. Jag hade inga vidare förhoppningar på att klara av det på första försöket (liksom I dont give two shits om egenföretagande och är bara förbannad över att det är obligatoriskt), men visst känns ett misslyckande alltid av i själen hur mycket man än försöker övertala sig att det absolut inte gör någonting och att det finns andra chanser.

Att försöka svälja ned klumpen i halsen och anteckna det man inte visste är useless då man ser hur listan med saker man ska presentera på kompletteringen bara växer.

I alla fall hade jag min outfit on point.

29.08.2017 kl. 13:43

Kanske det blir en trädgårdsmästare av mig en dag!

Den här veckan har jag verkligen börjat ta tag i mina examenstillfällen - det går så mycket lättare då jag inte jobbar samtidigt! 

Produktion av växtgrupp och Företagande inom trädgårdsbranchen är mina näst-sista tenter, och just nu känns det som att jag i alla fall har lite på klart vad jag håller på med. Att det inte kommer kännas så då jag ska presentera i slutet av månaden är en annan sak, haha!

Nova och jag har samma åsikt om examensplaneringar.

09.08.2017 kl. 18:09

Just nu

Status: Svettas som en gris och söker motivation för skolarbeten som skulle varit inlämnade för tusen år sedan. (Gud vad skönt det ska bli att slippa dem).

29.07.2017 kl. 09:44