Söt-Nova

07.01.2019 kl. 16:18

Nova och solkatten

12.09.2018 kl. 08:54

Nova

Idag för två år sedan flyttade det här fluffbarnet hem till oss! Älskar henne mer än jag någonsin trodde jag kunde älska en katt.

20.06.2018 kl. 19:37

Terasspyssel

 

Imorse innan jobbet hann jag sitta på terassen, lyssna på musik, pyssla lite med odlingen och knyta makramé. Katten var också med (även om hon tycker det är roligare att härja för att någon ska öppna dörren än att verkligen vara ute). 

 

En ampel blev det av mitt knytande, perfekt då jag börjar få slut på golvutrymme! Passade på att blinga till några av mina växter också :))

 

Jag får åtminstone två smultron i år - hoppas att jordgubbsplantorna också hinner med! Och att krukrosen som jag fick till min födelsedag får knoppar igen!

Klätterkrasse har jag som ska få klättra upp längs med kattnätet. Hade helt glömt bort att jag sådde några 'Jewel of Africa' som har fläckiga blad, men det är absolut en positiv överraskning!

Något nytt jag testar på är att använda gräsklipp som jag täcker jorden runt plantorna med. Fukten hålls på det här sättet längre i jorden samtidigt som det tillför näring åt växterna. 

17.06.2018 kl. 19:21

Short ppl lazy dress hack

Som 160 cm lång är det nästintill omöjligt för mig att hitta långklänningar som är i rätt längd (utan att jag är tvungen att använda skor med 20 cm klack dvs). En händig person skulle antagligen fålla upp den, men det finns alltid ett latare sätt.
 Hur man kortar av en långklänning utan att sy (och samtidigt uppnår den ultimata illusionen av en manet): Använd ett valfritt bälte och dra över tillräckligt med tyg i kjolen för att täcka bältet. Ta-da!
 

Cat-approved.

14.06.2018 kl. 11:09