Loppispallen

Kökspallen jag hittade på loppis fick nytt liv med lite tallsåpa och vit färg!

22.09.2018 kl. 10:24

Gerbyäventyr

Var med squaden på loppisrace i Gerby idag och hittade ett par nya rullskridskor i min storlek. Vi for sedan upp på Gerbyberget och köpte glass från K-market som vi åt i solen. Very nice.

21.05.2017 kl. 17:46

Vardagsrutor

Rosa azaleor på praktiplatsen och rosa solnedgångar vid gamla busstationen. 

Vi ser på netflix och äter popcorn ur kastrullen för att det innebär mindre disk. Brändöloppiset levererade en härligt blommig beige topp för 3,50! 

Några dagar i veckan är jag i skolan på närstudier, några är självstudiedagar och resten är jag på praktik. Om Nova får bestämma kommer hon före min studiemotivation varje gång (och oftast blir det så också).

Och jag åker så fans mycket buss. Så småningom börjar jag lära mig lokaltrafikens mysterier.

Favoritcalathean på praktikplatsen. Skulle jag skaffa en till lägenheten skulle den nog knappast klara sig så jag får beundra den i affären och på bild istället. Till höger är vaxblomma som också är fin.

26.01.2017 kl. 11:16

Gårdsloppis i Vöråstan

I lördags for Khang och jag till Vöråstan på gårdsloppis! Det var skinande sol och mycket folk i vad jag skulle våga påstå Vasas mysigaste stadsdel.

Jag är inte mycket för singleplayerspel (och ännu mindre på konsol haha), men jag skaffade hem Tomb raider: Legend. Spelet släpptes för 10 år sedan, men bättre sent än aldrig. Ett Linnea-spel verkar det i alla fall vara!

Jag köpte också en fin karaff, en kattbur åt Nova och en äggklocka. Allt för sju euro! Mera loppisar åt folket!

05.09.2016 kl. 10:44

En ny loppisklänning

4€ kostade den här vinröda halterneckklänningen jag hittade på brändöloppiset igår. Den är aningen för stor vid boobsen, men tyget är så trevligt att jag har bestämt mig för att det inte gör någonting (eller så får jag gå omkring med katten i famnen hela dagarna :))!!). Med inga inplanerade partaj i sikte får den vara en höstklänning med rätta tröjan och strumpbyxor till. Aj lajk.
02.09.2016 kl. 07:22