CAOS - bäst på Netflix just nu!

Förra veckan släpptes Chilling adventures of Sabrina på Netflix, och jag är fullkomligt såld! Serien handlar om halvhäxan Sabrina Spellman som på sin 16-årsdag tvingas välja mellan hennes klan (vilket skulle innebära att lova bort sin själ till The Dark Lord) och vännerna i människovärlden.

Jag har ett svagt minne av att ha läst böcker om Tonårshäxan Sabrina i lågstadiet, (men tyckte nog slutligen mer om spin-off-böckerna om hennes talande katt Salem Saberhagen haha)! Sabrina själv har sedan hennes första seriestrip på 1960-talet över åren figurerat i olika tolkningar i serietidningar, romaner och tv-serier.

Den nya Netflix-versionen är spännande, skrämmande och väcker tankar samtidigt som den innehåller element av humor. Soundtracket består av en härlig blandning av olika musikstilar, okända låtar och sådana man känner igen. Sabrina ifrågasätter The Dark Lords makt, häxklanens gammalmodiga traditioner och står upp emot skolans mobbare och sedan är ju hennes klädstil to die for.

10/10!

Se trailern här.

04.11.2018 kl. 09:36

Island 2014

Facebook påminde mig idag om att det är exakt 4 år (!) sedan jag besökte Island, det känns som så länge sen! Jag gick igenom foton jag tagit från resan, och är så glad över att mamma hade tagit foto av diverse skyltar från sevärdheterna - annars skulle jag inte ha någon aning om var bilderna är tagna. #lifelessons

Mosfellsbær

Þingvellir nationalpark

Geysir

Gullfoss

Blue Lagoon

Reykjavík

Hjálparfoss 

Landmannalaugar

10.07.2018 kl. 18:07

Villaliv

 
26.06.2018 kl. 22:58

Keep calm, I'm a gardener

Så kom plötsligt den dagen då jag kan kalla mig en trädgårdsmästare, det skulle jag inte ha trott för fem år sedan då jag randomly under ett sportlov kom på idén att studera inom trädgårdsbranchen efter gymnasiet.

Det har inte alltid varit en rak väg (vissa gånger raka motsatsen - I’m looking at you företagsplanering), men jag känner verkligen att jag har vuxit som person (no pun intended) och är så himla stolt över mig själv. Ett stort tack till alla praktikplatser, handledare och växtfolk som jag har mött!

(Bonusbild på min glada kaktus for likes).

01.03.2018 kl. 13:31

Presidenthunden

Igår var vi och röstade i presidentvalet. Nu då resultatet är här kan jag inte vara helt missnöjd eftersom att vi kommer att få se mer av Lennu de följande sex åren. Den hunden är helt klart min förebild.

29.01.2018 kl. 13:27