Instagram   Bloglovin
 

Vågrät 2

Svedjehamn levererade igår.

Publicerad 14.01.2018 kl. 16:55

Ute på vift

Publicerad 13.01.2018 kl. 23:12

Fam. Ärtväxter

Ramade in kort från ett blomsterspel som är för fina för att bara ligga i en låda.

Publicerad 10.01.2018 kl. 23:00

D5 scrub

Publicerad 10.01.2018 kl. 00:01

Think inside the box

Publicerad 06.01.2018 kl. 11:32

Äventyr

4.1.2018

Publicerad 05.01.2018 kl. 11:57

2017 del 3

I september var jag ganska sönderstressad av skolan vilket jag löste genom att skjuta upp ett av examenstillfällena och istället rita extra mycket digitalt. Tog in tomaterna för att mogna på ett fat i köket. Första snön kom 26.10.

Jag var på insjungning till pedavoces som sedan dagen därpå ringde och bara hej! du kom in! och jag bara wow men oj tack så kul! Sen kom jag på att jag inte socialiserat/försökt passa in med nya människor på 2-ish år (eller sjungit så seriöst för den delen, men den sociala biten kan man ju inte mima lol), så det var ju kanske inte så kul för min själ de första veckorna. Såg en livs levande igelkott på vägen hem från en övning!!

 

oktober bytte jag sovrummets vita gardiner till höströda och for till Terjärv med familjen. Fotade mycket och ritade också en del. Kompletterade företagsexamen som jag ändå knappt släpade mig igenom.

 

november hände typ ingenting? Har inga foton från första delen av den månaden i alla fall, och jag spelade inte så mycket league då preseason började men jag vet inte! Körövningar var i alla fall på schemat och så förberedde jag trädgårdsplaneringsexamen som jag skulle ha i slutet av månaden. Bakade pepparkakor! Var på julöppningen i centrum och sjöng på adventskonserten i Vanda.

 

I december hade vi adventskonserter i Vasa och julfest efteråt. #meetoo och #dammenbrister var en grej! Fyndade små broderiramar på loppis och gjorde en tomteluva och ett pepparkakshus åt en av min brors gamla leksaksdinosaurier. Min novemberkaktus började blomma igen! Lucia- och julveckan jobbade jag i blomsteraffären.

Robin och jag spelade Life is strange: Before the storm och oj vad den är mycket bättre än första spelet!! Rekommenderar verkligen!! Egentligen hade jag tänkt spela först sen då jag fått min examen, men eftersom att jag sköt på ett examenstillfälle och får mina papper först nu i vår så kunde jag inte vänta haha!

Läs del 1 här

Läs del 2 här

Publicerad 04.01.2018 kl. 12:30

Sedan den dagen var vi två bästa vänner

 

Publicerad 03.01.2018 kl. 13:22

2017 del 2

maj firade Robin och jag vår treårsdag, han sin 22-årsdag och jag min 21-årsdag. For med squaden på loppisrace i Gerby. Satte upp kattnätet på altanen så att Nova skulle kunna vara där utan sele (och för att klätterväxterna skulle ha något att klänga i hehe). Jobbade i blomsteraffären där jag band otaliga begravningsbuketter och snittade ännu mer studentrosor.

 

I juni njöt jag av häggblommet och tulpanerna på gården. Tog ut de egensådda grönsakerna och blommorna. Avslutade praktiken/jobbet vid blomsteraffären före midsommar och veckan därpå började sommarjobbet vid stadens parker. Kallt var det, men hellre ha vårjackan på sig än att det är 30+ och svettigt! 

Vi köpte en actionkamera med squaden och beställde en resa till Kroatien. Äventyrshype! 

 

Juli bestod av mera jobb. Beundrade petuniorna 'Night Sky' på torget. Villhöver sådana till nästa år!! Var med då squaden åkte pennyboard. Någon dag var det faktiskt tillräckligt varmt för att vara till stranden, men jag simmade nog inte en enda gång i Finland i sommar.

 

augusti hade jag sista sommarjobbsdagen och samma dag klippte jag håret till en pixie! Njöt av krasseblommorna på altanen. Tappade min telefon i vattnet och sade därmed adjö till J5 och hej till Nokia 5! På konstens natt åkte vi rollerblades. Fyndade en bikini och sandaler perfekt inför Kroatienresan.

Och sedan åkte vi iväg! En vecka var vi tillsammans med kroatvännerna i Zaton som ligger utanför Dubrovnik! Det var första södernresan för mig också, så det var extra spännande. Mycket lyckat!!

Läs del 1 här

Läs del 3 här

Publicerad 02.01.2018 kl. 17:56

2018 och tomtebloss

Firade det nya året med squaden i år! Vi åt tortilla och glass, såg på film om en hund, tände tomtebloss och såg på raketer. Det finns inget bättre!

f/3.5 • 2 • ISO 100

Publicerad 01.01.2018 kl. 14:29